Politici a volby, Volte svobodně, Aktivně vyjádřete své demokratické právo, Hlasujte pro změnu, Online referendum
Zvonko Jurišić

Zvonko Jurišić: Ideja o velikoj Srbiji još uvijek živi u BiH

Zvonko Jurišić 25%

 

Predsjednik bosanskohercegovačkog HSP-a kaže kako u Republici Srpskoj nije napravljen otklon od politike 90-tih.

 

Predsjednik Hrvatske stranke prava BiH i zastupnik u Parlamentarnoj skupštini BiH Zvonko Jurišić ocijenio je da najnovija događanja u Bosni i Hercegovini pokazuju "da je ideja o velikoj Srbiji još živa", javlja portal Sarajevo-x.com, a prenose i mediji u Srbiji.

- U Bosni i Hercegovini postoje dezintegrirajuće snage, one koje žele rastočiti BiH i svijetu i međunarodnoj zajednici pokazati da je ona, ovakva neodrživa - tvrdi Jurišić.

Predsjednik bosanskohercegovačkog HSP-a kaže kako u Republici Srpskoj nije napravljen otklon od politike 90-tih i ratnih zločina koji su potvrđeni presudama Haaškog tribunala, a posebno boli, kaže Jurišić, što su tom sindromu legitimitet dali i neki predstavnici hrvatskog naroda iz BiH, aludirajući na nazočnost pojedinih hrvatskih dužnosnika na nedavnoj svečanosti povodom 20. godina RS.

...

 

 

15.01.2012

Pročitajte više: www.vecernji.hr

2013-01-14


amalia -
Označitno spam

ElectionsMeter nenese žádnou odpovědnost za obsah. Obracejte se vždy prosím na autora. Každý text, publikovaný na ElectionsMeter, musí obsahovat jméno autora s odkazem na původní zdroj textu. Uživatelé by měli mít na vědomí zákon o ochraně autorských práv. Přečtěte si prosím pozorně pravidla užití stránek.

Zpět na hlasování: > Bosnia and Herzegovina > Politici > Zvonko Jurišić
 
load menu