Politici a volby, Volte svobodně, Aktivně vyjádřete své demokratické právo, Hlasujte pro změnu, Online referendum
Zvonko Jurišić

Jurišić:Budimir je moja greška, okopavao bi voćnjake u Čitluku da nije bilo mene

Zvonko Jurišić 25%

 

Pogriješio sam što sam dozvolio da Živko Budimir postane predsjednik Federacije BiH, izjavio je za "Dnevni avaz" prvi čovjek HSP-a BiH Zvonko Jurišić, koji je odlučio javnosti iznijeti do sada nepoznate detalje o postavljanju Budimira na čelo F BiH.

 

- Meni je bilo ponuđeno da budem predsjednik FBiH, ali sam to odbio, jer sam glasovima građana bio izabran u Zastupnički dom Parlamenta BiH. Moram priznati da je greška što sam Budimira, prije toga, bio predložio i za dopredsjednika HSP-a, jer on ničim nije zaslužan za ovu stranku - kazao  je Jurišić.

Komentirajući njegove posljednje poteze na funkciji predsjednika FBiH, Jurišić je rekao da Budimir više nikome ne polaže račune, pa čak ni svojoj stranci. Štoviše, Jurišić tvrdi da je Budimir radio protiv HSP-a tijekom cijele izborne kampanje.

- Da nije bilo mene, Budimir bi danas okopavao voćnjak u Čitluku, jer tamo ima neke sadnice višnje, te se bavi poduzetništvom, odnosno proizvodnjom likera. Javnost treba znati da on nikada nije imao rezultate. Na izborima 2010. godine, kao nositelj liste u HNŽ, pretrpio je veliki poraz, isto kao i u utrci za predsjednika Glavnog stana u HSP-u. Da nije bilo glasova delegata SDP-a u Domu naroda Federalnog parlamenta, ne bi postao ni predsjednik FBiH - naglasio je Jurišić.

...

 

 

17 Listop. d 2012

Pročitajte više: pogled.ba

2013-01-14


amalia -
Označitno spam

ElectionsMeter nenese žádnou odpovědnost za obsah. Obracejte se vždy prosím na autora. Každý text, publikovaný na ElectionsMeter, musí obsahovat jméno autora s odkazem na původní zdroj textu. Uživatelé by měli mít na vědomí zákon o ochraně autorských práv. Přečtěte si prosím pozorně pravidla užití stránek.

Zpět na hlasování: > Bosnia and Herzegovina > Politici > Zvonko Jurišić
 
load menu