Politici a volby, Volte svobodně, Aktivně vyjádřete své demokratické právo, Hlasujte pro změnu, Online referendum
Živko Budimir

Propao još jedan pokušaj dogovora oko smjene Budimira

Živko Budimir 67%

Сарајево - На иницијативу Фахрудина Радончића, предсједника Савеза за бољу будућност, данас је у Сарајеву одржан радни ручак са Живком Будимиром, предсједником Федерације БиХ и Божом Љубићем, предсједником ХДЗ-а 1990.

 

На састанку који је трајао више од два сата, а на којем са разговарало и смјени Владе Федерације БиХ, није договорено скоро ништа. Будимир, Радончић и Љубић су казали како ће се састати и у наредним данима те разговарати о истом питању.

"Ја сам поновио да та процедура мора бити проведена у складу са Уставом ФБиХ. након свега што је до сада урађено, било би врло неозбиљно и неодговорно када бих ја пристао или поступао мимо Устава, закона и прописаних процедура", казао је Будимир након састанка.

Предсједник Федерације БиХ додао је како на данашњем састанку од њега није тражено да поднесе оставку.

"О том питању имам јасан став. Ако постоје законом прописане могућности којима се може извршити смјена предсједника ФБиХ, нека изволе и нека покрену ту процедуру", додао је Будимир.

...

 

 

10.01.2013

Прочитајте више: www.glassrpske.com

2013-01-14


amalia -
Označitno spam

ElectionsMeter nenese žádnou odpovědnost za obsah. Obracejte se vždy prosím na autora. Každý text, publikovaný na ElectionsMeter, musí obsahovat jméno autora s odkazem na původní zdroj textu. Uživatelé by měli mít na vědomí zákon o ochraně autorských práv. Přečtěte si prosím pozorně pravidla užití stránek.

Zpět na hlasování: > Bosnia and Herzegovina > Politici > Živko Budimir
 
load menu