Politici a volby, Volte svobodně, Aktivně vyjádřete své demokratické právo, Hlasujte pro změnu, Online referendum
The Greens (Bulgaria)

Зелените обявиха политика на ГЕРБ в "Козлодуй" за неадекватна

The Greens (Bulgaria) 75%

button ElectionsMeter.com

 

Изключително сме разтревожени от напълно неадекватната кадрова политика на българското правителство в АЕЦ „Козлодуй". Това заявиха в декларация от Зелена партия във връзка с кадровите рокади в ядрената централа. Според тях управлението на АЕЦ е тясно специализирана, високо отговорна дейност, която изисква висок професионализъм и са абсолютно недопустими каквито и да е политически назначения. Нека да напомним, че една от причините за аварията в АЕЦ Чернобил бе вследствие управлението на централата от директор топлотехник, невеж в ядрената енергетика, при експеримент за увеличаване на мощта на централата.

 

Без да се съобразява с елементарните изисквания за управление и безопасност на такъв сложен и отговорен обект като АЕЦ Козлодуй, на 7 май, на заседание на Съвета на директорите на Българския енергиен холдинг (структура, която е държавна сбственост) е освободен изпълнителният директор на АЕЦ Козлодуй - Александър Николов.

...

 

 

Редактор: Петър Проданов

09.05.2012

Прочетете още: today.actualo.com

2012-05-24


amalia -
Označitno spam

ElectionsMeter nenese žádnou odpovědnost za obsah. Obracejte se vždy prosím na autora. Každý text, publikovaný na ElectionsMeter, musí obsahovat jméno autora s odkazem na původní zdroj textu. Uživatelé by měli mít na vědomí zákon o ochraně autorských práv. Přečtěte si prosím pozorně pravidla užití stránek.

Zpět na hlasování: > Bulgaria > Strany > The Greens (Bulgaria)
 
load menu