Politici a volby, Volte svobodně, Aktivně vyjádřete své demokratické právo, Hlasujte pro změnu, Online referendum
Bulgarian National Movement

Групата на ВМРО-БНД напусна сесията в знак на протест ‎

Bulgarian National Movement 29%

button ElectionsMeter.com

 

Групата съветници от ВМРО-БНД Кристиан Петков и Николина Горова напуснаха заседанието на местния парламент. Петков се стремеше да привлече вниманието на председателстващия сесията Тенчо Руканов, като искаше думата със знаменце в ръка, а Руканов обясняваше, че това е грубо нарушение на правилника за работа.

 

След няколко безуспешни опита да вземе думата Петков коментира от трибуната: „Не смятам, че да искаш думата с гордо вдигнат национален флаг, е нарушение на правилник или закон.Мнозина от колегите го правят с химикал или очила в ръка. Господин Руканов, днес вие на няколко пъти нарушихте правата ми като общински съветник и затова групата ни напуска заседанието в знак на протест".Който не спазва правилника може и да бъде отстранен от залата, контрира от председателското място Руканов. За Дарик Кристиан Петков обясни, че на това заседание Тенчо Руканов е продължил порочната си практика от миналия Общински съвет за избирателност при изказванията в зала."Той се правеше, че не ме вижда. Това му е навик от предишния мандат.

...

 

 

. p>Гергана Пейчева

26 април 2012

Прочетете още: dariknews.bg

24.05.2012


pacman -
Označitno spam

ElectionsMeter nenese žádnou odpovědnost za obsah. Obracejte se vždy prosím na autora. Každý text, publikovaný na ElectionsMeter, musí obsahovat jméno autora s odkazem na původní zdroj textu. Uživatelé by měli mít na vědomí zákon o ochraně autorských práv. Přečtěte si prosím pozorně pravidla užití stránek.

Zpět na hlasování: > Bulgaria > Strany > Bulgarian National Movement
 
load menu