Politici a volby, Volte svobodně, Aktivně vyjádřete své demokratické právo, Hlasujte pro změnu, Online referendum
Savez za bolju budućnost

Sastanak lidera SBB i HDZ 1990 sa predsjednikom FBiH

Savez za bolju budućnost 67%

 

Na zahtjev predsjednika Saveza za bolju budućnost Bosne i Hercegovine (SBB BiH) Fahrudina Radončića i Hrvatske demokratske zajednice 1990 (HDZ 1990) Bože Ljubića, danas se očekuje njihov sastanak s predsjednikom Federacije BiH Živkom Budimirom, potvrđeno je Agenciji Fena iz Budimirovog ureda.


Vrijeme i mjesto susreta zasad nisu precizirani.


Budimir će prihvatiti poziv za sastanak jer ostaje konzistentan, otvoren za politički dijalog, na koji je pozivao više puta od ljetošnjeg početka krize u FBiH nakon raskida dotadašnje koalicije na vlasti i proglašavanja nove parlamentarne većine, rečeno je iz njegovog ureda.


U fokusu djelovanja predsjednika FBiH, vođenog insistiranjem na ustavnim i zakonskim normama, i ubuduće će biti interesi građana FBiH a ne stranački ni bilo koji drugi interesi, rečeno je takođe.

...

 

 

10.01.2013

Pročitajte više: www.slobodnaevropa.org

2013-01-14


amalia -
Označitno spam

ElectionsMeter nenese žádnou odpovědnost za obsah. Obracejte se vždy prosím na autora. Každý text, publikovaný na ElectionsMeter, musí obsahovat jméno autora s odkazem na původní zdroj textu. Uživatelé by měli mít na vědomí zákon o ochraně autorských práv. Přečtěte si prosím pozorně pravidla užití stránek.

 
load menu