Politici a volby, Volte svobodně, Aktivně vyjádřete své demokratické právo, Hlasujte pro změnu, Online referendum
National Front for Salvation

НФСБ иска външни наблюдатели за частичните избори на 13 май

National Front for Salvation 48%

button ElectionsMeter.com

 

Целта е да не се допускат манипулации на вота в Кюстендил


НФСБ иска външни наблюдатели на частичните избори, които ще се проведат на 13 май в Кюстендил. Там хората ще гласуват за Общински съвет, след като вота от миналия октомври беше касиран. Специално по този повод от патриотичната партия излязоха с декларация.

 

В документа се подчертава, че в рамките на предизборната кампания, на 5 май партия ГЕРБ организира митинг в циганската махала в Кюстендил, в който главен участник бе вътрешният министър Цветан Цветанов. „Злоупотребявайки със служебното си положение, без да излезе в задължителния в такива случаи отпуск, министърът на вътрешните работи проведе предизборна агитация сред кюстендилските роми. От заснетото видео може да се види как вицепремиерът Цветанов призовава избирателите да гласуват за ГЕРБ, което е недопустима намеса на висш представител на изпълнителната власт в изборния процес. Добавим ли, че от Кюстендил идват новини за организирано купуване на гласове сред циганската общност, засилва се опасението, че управляващите са готови на всичко, за да спечелят тези местни избори.”, се казва в декларацията.

...

 

 

10 Май 2012

Прочетете още: www.besove.com

2012-05-24


amalia -
Označitno spam

ElectionsMeter nenese žádnou odpovědnost za obsah. Obracejte se vždy prosím na autora. Každý text, publikovaný na ElectionsMeter, musí obsahovat jméno autora s odkazem na původní zdroj textu. Uživatelé by měli mít na vědomí zákon o ochraně autorských práv. Přečtěte si prosím pozorně pravidla užití stránek.

Zpět na hlasování: > Bulgaria > Strany > National Front for Salvation
 
load menu