Politici a volby, Volte svobodně, Aktivně vyjádřete své demokratické právo, Hlasujte pro změnu, Online referendum
National Front for Salvation

Заради НФСБ спират социалния блок ‎

National Front for Salvation 48%

button ElectionsMeter.com

 

Социалният блок в „Меден рудник” няма да се строи, стана ясно вчера от думите на министъра по управление на европейските средства Томислав Дончев. Според него не би следвало да се дават европейски пари там, където има брожения.

 

„Проектите не би трябвало да създават вражди и напрежение а да носят радост”, каза Дончев. До ведомството е пристигнало писмото на община Буржгас, с който се казва, че тя се отказва от проекта заради създалата се враждебна ситуация срещу блока от жителите на съседните блокове в района. Въпросният проект няма да се реализира на този терен, това е волята на общината и ние ще се съобразим с нея. Не искаме с европейско финансиране да създаваме конфликти”, каза още Дончев.

 

Заради манипулации на телевизия СКАТ и общинските съветници от НФСБ хората от съседни блокове скочиха като решиха, че там няма да живеят социално слаби хора, а предимно роми. Според твърденията на НФСБ районът ще се превърне в гето. Вчера министър Дончев заяви, че все пак има шанс за социалния блок ако бъдат. променени параметрите на проекта и той се реализира на друг терен, ако общината успее в срок да входира отново проекта.

...

 

 

08.05.2012

Прочетете още: www.factor-bs.com

2012-05-24


amalia -
Označitno spam

ElectionsMeter nenese žádnou odpovědnost za obsah. Obracejte se vždy prosím na autora. Každý text, publikovaný na ElectionsMeter, musí obsahovat jméno autora s odkazem na původní zdroj textu. Uživatelé by měli mít na vědomí zákon o ochraně autorských práv. Přečtěte si prosím pozorně pravidla užití stránek.

Zpět na hlasování: > Bulgaria > Strany > National Front for Salvation
 
load menu