Politici a volby, Volte svobodně, Aktivně vyjádřete své demokratické právo, Hlasujte pro změnu, Online referendum
Ivailo Kalfin

Калфин: Ще има промени в мотора на Европа‎

Ivailo Kalfin 56%

button ElectionsMeter.com

 

Който не вижда възхода на национализма, не разбира какво става в Европа. Аз особено се притеснявам от национализма на Балканите, защото той винаги е водил до войни. Това коментира Ивайло Калфин по време на дискусия на живо с последователите си във Фейсбук по повод Деня на Европа.

 

Според Калфин резултатите от изборите в Гърция и Сърбия поставят нуждата България и нейните представители в Брюксел трябва да убедят ЕС да се върне активно на Балканите. От своя страна София също трябва да възобнови активната си политика в региона и да търси възможности за регионални инициативи.

 

Калфин предупреди, че в Гърция има сериозен риск върху тежката икономическа криза да се добави и политическа безизходица, което да срине страната. Националните политици и избирателите в ЕС трябва да разберат, че откриза се излиза по-лесно не самостоятелно, а с общи усилия”, подчерта той.

...

 

 

Венцислав Михайлов

9 Май, 2012

Прочетете още: fakti.bg
2012-05-21

pacman -
Označitno spam

ElectionsMeter nenese žádnou odpovědnost za obsah. Obracejte se vždy prosím na autora. Každý text, publikovaný na ElectionsMeter, musí obsahovat jméno autora s odkazem na původní zdroj textu. Uživatelé by měli mít na vědomí zákon o ochraně autorských práv. Přečtěte si prosím pozorně pravidla užití stránek.

Zpět na hlasování: > Bulgaria > Politici > Ivailo Kalfin
 
load menu