Politici a volby, Volte svobodně, Aktivně vyjádřete své demokratické právo, Hlasujte pro změnu, Online referendum
Fahrudin Radončić

Фахрудин Радончић: Бошњачка државна мафија завршиће у затвору

Fahrudin Radončić 67%

 

Бошњачка државна мафија која је нашла уточиште у СДA покушава да скрене пажњу са себе. Међутим, одговорно тврдим да ће се они наћи тамо гдје им је мјесто, јер су починили политичка убиства и огромну крађу.

 

Рекао је то у интервјуу "Гласу Српске" министар безбједности БиХ Фахрудин Радончић. Ми имамо пет листа које треба да се процесуирају и да се њима позабаве институције БиХ. Када се те ствари покрену и буду одговарали они који су на безочан начин опљачкали ову земљу и часне људе у њој, онда БиХ може рећи да почиње да живи као правна држава - казао је Радончић.

 

ГЛAС: Крај прошле и почетак ове године обиљежило је убиство полицајца Мухидина Пиводића који је радио на обезбјеђењу православне цркве у сарајевском насељу Рељево. Знате ли шта су мотиви тог убиства и како коментаришете овај гнусни чин?

 

РAДОНЧИЋ: Сваки напад на полицију је директан атак на државу. Правосудни и истражни органи треба да дају одговор на питање који су мотиви убиства и добро је да је одмах отклоњена било каква сумња да ово убиство има било какве везе са чињеницом да се догодило поред цркве и да оно нема било какву националну позадину. Ријеч је о гнусном убиству и увјерен сам да ће све агенције које су за то задужене, радити одговорно и у најбољем интересу јавности и безбједности у БиХ и расвијетлити овај случај. БиХ мора постати безбједнија земља. Ову годину видим као годину борбе против системске корупције. Јавност од тужилаштава, судова и безбједносних агенција очекује да се лате посла и раде. Желим да их охрабрим да свој посао раде што енергичније и одговорније.

...

 

 

04.01.2013 | Жељка Домазет

<. pan id="result_box" class="short_text" lang="sr">Прочитајте више: www.glassrpske.com

2013-01-14


amalia -
Označitno spam

ElectionsMeter nenese žádnou odpovědnost za obsah. Obracejte se vždy prosím na autora. Každý text, publikovaný na ElectionsMeter, musí obsahovat jméno autora s odkazem na původní zdroj textu. Uživatelé by měli mít na vědomí zákon o ochraně autorských práv. Přečtěte si prosím pozorně pravidla užití stránek.

 
load menu