Politici a volby, Volte svobodně, Aktivně vyjádřete své demokratické právo, Hlasujte pro změnu, Online referendum
Citizens for European Development

Идеята на ГЕРБ за бърза и качествена промяна на живота не се случи

Citizens for European Development 23%

button ElectionsMeter.com

Интервю с ексшефа на РИОКОЗ д-р Михаил Кметски

Директорът на Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите в Кюстендил д-р Михаил Кметски напусна редиците на партия ГЕРБ в Сапарева баня. Случаят с него е безпрецедентен. Той е един от най-дългогодишните шефове на инспекцията, с 18-годишен стаж. Парадоксалното е, че ГЕРБ го отстрани, при положение че е член на партията в град Сапарева баня, и назначи друг от редиците си, но сочен за пръв приятел на областния управител Любомир Анчев, д-р Кознички. Кметски хвърли партийната си книжка на официална пресконференция и обяви:

"Все повече и повече ГЕРБ се асоциира на всички нива с лица, имащи завидна физкултура, но без интелектуален капацитет, управленчески умения и административни способности. Склонността им към алчност и арогантност не ги прави по-успешни, а само по-опасни. Не желая в бъдеще да бъда свързван с тях. Лицето, което в момента е лидер на ГЕРБ в Сапарева баня - Калин Гелев, беше ревностен деятел на една земеделска партия. Истината е, че от тези, които гласуваха за него, много малко бяха от ГЕРБ. Но тъй като Гелев реши, че в ГЕРБ има повече шанс за властта, направи финтиращ ход и даде заявка за кмет.

 

- Господин Кметски, разочарован ли сте от ГЕРБ?

- Разочарован съм, защото се оказа поредната голяма измама. Идеята на ГЕРБ за бърза и качествена промяна на живота не може да бъде осъществена на практика, поради това, че с управлението на национално и областно ниво са ангажирани лица, които са професионално некомпетентни, много често арогантни и винаги алчни. Въпреки че в Сапарева баня много голяма част от членовете на ГЕРБ са качествени хора, които все още са верни на идеята ГЕРБ, аз не съм загубил надеждата, че те рано или късно ще разберат заблудата си.

...

 

 

Днес, 20 юни 2011

Прочетете изцяло: www.struma.com

20.06.2011


amalia -
Označitno spam

ElectionsMeter nenese žádnou odpovědnost za obsah. Obracejte se vždy prosím na autora. Každý text, publikovaný na ElectionsMeter, musí obsahovat jméno autora s odkazem na původní zdroj textu. Uživatelé by měli mít na vědomí zákon o ochraně autorských práv. Přečtěte si prosím pozorně pravidla užití stránek.

 
load menu